Termeni utilizaţi

Servicii: serviciile pe care le furnizăm: 

 1. Prin intermediul site-ul nostru web https://unicarde.com
 2. Prin platforma noastră https://eu.unicarde.com
 3. Prin alte resurse media, produse, servicii, programe software care există sau sunt în curs de dezvoltare. 

Unicarde își rezervă dreptul de a stabili dacă unele dintre serviciile noastre sunt reglementate de condiții separate și nu de acești Termeni și Condiții.

Unicarde: site-ul web https://unicarde.com

Conținut: tot ceea ce dumneavoastră și alți utilizatori încărcați, livrați sau partajați folosind Unicarde.

Thunder Industry: S.C. THUNDER INDUSTRY S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în șos. Arcu, nr. 53-55, bl. T12, sc. B, et. 3, ap. 13 , Iași România.

Date: toate datele, inclusiv informațiile unui utilizator sau conținutul pe care tu sau un terț le poți prelua de pe un card Unicarde sau le poți oferi Thunder Industry prin intermediul aplicației.

Utilizare sau folosire: reprezintă publicarea sau afișarea, distribuirea, copierea, utilizarea, executarea, modificarea și traducerea de carduri Unicarde sau produse derivate.

Condiții

Aceste condiții se aplică site-ului https://unicarde.com deținut și gestionat de Thunder Industry.

Când vizitați site-ul nostru web pentru prima dată, veți fi invitați să verificați Condițiile noastre și să le acceptați. Procedând astfel, dorim să fiți la curent cu ce reprezintă Unicarde și să vă explicăm de ce ne dorim să respectați aceste Condiții. Acestea sunt singurele valabile, cu excluderea oricărei alte condiții și se aplică tuturor serviciilor și inițiativelor Thunder Industry.

Ne rezervăm dreptul de a modifica dispozițiile din aceste condiții. În acest caz, aceste noi dispoziţii se vor aplica din momentul publicării. Dacă unul sau mai multe puncte din acești termeni și condiții se dovedesc a fi imposibili sau numai parțial executabili, acest lucru lasă valabilitatea celorlalte dispoziții neafectate. Versiunile arhivate ale termenilor de utilizare sunt disponibile la cerere.

Scopul serviciului și dreptul dumneavoastră de utilizare

Thunder Industry oferă un serviciu care vă permite să împărtășiți rapid datele de contact cu alte persoane prin utilizarea unui card fizic, compatibil cu standardul NFC. Scopul acestui serviciu este de a limita deșeurile de hârtie și pierderea de timp a proprietarului cardului.

Fiecărui utilizator i se acordă un drept limitat de utilizare a cardului Unicarde. Domeniul de aplicare al acestui drept de utilizare va varia în funcție de funcționalitățile pe care utilizatorul le are la dispoziție. Acest drept de utilizare este furnizat sub forma unei licențe limitate, revocabile, neexclusive și netransmisibile. Această licență nu dă dreptul utilizatorului de a vinde, copia, transfera sau (sub) licenția serviciile Thunder Industry în orice fel.

Înregistrarea și securitatea contului

Accesul la serviciile atașate cardului Unicarde este limitat la utilizatorii înregistrați. Fiecare înregistrare impune utilizatorului să ofere o prezentare corectă, veridică, actualizată și completă. Thunder Industry poate considera anumite informații ca fiind esențiale pentru o înregistrare. Este responsabilitatea exclusivă a utilizatorului să păstreze informațiile actualizate.

Fiecare profil de utilizator înregistrat este individual, personal și confidențial și nu poate fi transferat către terți. Thunder Industry nu verifică profilurile, dar își rezervă dreptul de a suspenda un cont sau chiar de a-l anula, dacă un utilizator nu respectă regulile privind înregistrarea și securitatea, așa cum sunt definite mai jos:

 • nu furnizați informații personale false și nu creați un cont pentru altcineva fără permisiune;
 • nu creați mai multe conturi personale;
 • dacă vă dezactivăm contul, nu creați alt cont fără permisiunea noastră;
 • nu folosiți serviciile Unicarde dacă sunteți minor;
 • mențineți informațiile de contact corecte și la zi;
 • nu împărtășiți parola cu alte persoane, nu permiteți accesului nimănui în contul dumneavoastră și nu faceți nimic care ar putea deteriora securitatea contului;
 • nu transferați contul (inclusiv contactele pe care le gestionați) altcuiva fără permisiunea noastră scrisă.

Securitate

Thunder Industry face tot posibilul pentru a menține aplicația și cardurile în siguranță. De asemenea, securitatea datelor depinde de modul în care vă ocupați de contul dumneavoastră și de cardul fizic. Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a păstra aplicația noastră în siguranță. În plus, dreptul de utilizare are limite. Utilizarea nu poate fi contrară termenilor și condițiilor noastre, drepturilor terților și legilor. Prin urmare, trebuie să respectați următoarele reguli (nelimitative):

 • nu folosiți programe software care pot colecta date de la alți utilizatori;
 • nu folosiți o identitate falsă;
 • nu încărcați viruși sau alt cod dăunător;
 • nu solicitați oamenilor datele de autentificare și nu vă conectați la contul altcuiva;
 • nu folosiți Unicarde pentru activități ilegale, înșelătoare, malițioase sau discriminatorii;
 • nu faceți nimic care ar putea perturba, supraîncărca sau transforma funcționarea corectă a aplicației noastre;
 • nu facilitaţi sau încurajaţi încălcarea «Termenilor și condiţiilor» sau a politicilor noastre.

Măsuri pe care Thunder Industry le poate lua în caz de nerespectare

Ȋn cazul nerespectării acestor Condiții, Thunder Industry poate aplica unilateral sancțiuni temporare sau măsuri de remediere. În caz de nerespectare repetată a condiţiilor, după ce a solicitat utilizatorului să acționeze în conformitate cu aceste condiții, Thunder Industry are dreptul să retragă dreptul de utilizare al utilizatorului.

Utilizatorul nu are dreptul la nicio compensație de orice natură, în urma măsurilor menționate anterior.

Garanție

Informațiile furnizate de Thunder Industry prin intermediul aplicației sunt livrate și afișate fără nicio formă de garanție. Informațiile distribuite prin bannere, pagini HTML, flash, fotografii, videoclipuri, articole sau alte materiale furnizate de terți nu sunt responsabilitatea Thunder Industry. Thunder Industry nu este responsabil pentru acuratețea, completitudinea, utilizabilitatea, fiabilitatea și actualitatea informațiilor de pe site și pentru consecințele oricărei acțiuni/ decizii luate pe baza informațiilor furnizate.

Thunder Industry nu garantează că aplicația va fi întotdeauna funcţională, sigură sau fără erori sau că va funcționa întotdeauna fără defecțiuni, întârzieri sau erori. Întreruperile sau erorile în furnizarea electronică a serviciilor noastre nu generează în niciun caz o rambursare sau compensare.

Răspundere

Aplicaţia Unicarde poate conține hyperlink-uri către site-uri web sau către pagini web ale terților și altor părți sau poate face referire la ele într-un mod diferit. Thunder Industry nu are control asupra conținutului sau a altor caracteristici ale acestor site-uri sau pagini web și nu este în niciun fel responsabil pentru conținutul sau caracteristicile acestora.

Thunder Industry nu este, de asemenea, răspunzător pentru viruși, dacă aceștia, în ciuda precauțiilor luate pe site, ar apărea. Thunder Industry nu poate fi făcut răspunzător pentru niciun prejudiciu cauzat de o eroare și/sau neglijență comise de subcontractanții Thunder Industry.

Dacă cineva inițiază o acţiune împotriva Thunder Industry legată de faptele ilegale ale unui utilizator, iar aceasta se dovedește reală, utilizatorul va despăgubi Thunder Industry împotriva tuturor daunelor, pierderilor și cheltuielilor aferente acestei cereri (inclusiv taxe și costuri legale rezonabile). În timp ce furnizăm reguli privind comportamentul utilizatorului, nu monitorizăm sau controlăm acțiunile acestuia pe platforma Unicarde și nu suntem responsabili pentru conținutul sau informațiile pe care utilizatorii le transferă în aplicație. Nu suntem responsabili pentru niciun fel de conținut sau informații ofensatoare, necorespunzătoare, obscene, ilegale sau condamnabile, găsite pe Thunder Industry. Nu suntem responsabili pentru comportamentul online sau offline al utilizatorilor noștri. Încercăm să menținem Unicarde funcţional, în siguranţă și fără erori, dar utilizați aplicația pe propriul dumneavoastră risc. Oferim aplicația așa cum este ea, fără garanții exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a ne limita la garanții comerciale, de utilizare într-un anumit scop sau de neconformitate.

Orice fapt care ar putea genera răspunderea Thunder Industry trebuie raportat către Thunder Industry în scris, incluzând o descriere completă a faptului sesizat și în termen de zece zile de la descoperirea faptului sesizat. Ȋn lipsa acestei raportări, utilizatorul nu mai poate solicita răspunderea Thunder Industry și renunță la orice pretenție împotriva Thunder Industry, care rezultă din acest fapt. Acest termen scurt este motivat de necesitatea de a putea face identificarea rapidă și precisă a faptului sesizat.

Thunder Industry presupune cu bună credință că activitățile sale de prelucrare a datelor pot fi efectuate în mod legal, la cererea utilizatorului.

Împărtășirea informațiilor de contact

Utilizatorul deține (și își asumă întreaga responsabilitate pentru aceasta) toate informațiile de contact transmise în aplicație și poate utiliza setările cardului pentru a determina modul în care informațiile sunt împărtășite cu alte persoane.

Când utilizatorii își șterg informațiile, recunosc și înțeleg că acestea pot rămâne prezente în copii de rezervă o perioadă rezonabilă de timp (dar nu sunt disponibile pentru alți utilizatori) și rămân în conturile Thunder Industry ale persoanelor care au scanat cardul.

Protejarea drepturilor altor persoane

Respectăm drepturile celorlalte persoane și așteptăm ca fiecare utilizator să facă același lucru.

Utilizatorul nu poate pretinde a fi altcineva sau să ia măsuri care încalcă drepturile altei persoane sau încalcă legea în alt mod. Este posibil să eliminăm informațiile pe care le partajați prin aplicație, dacă considerăm că acestea ne încalcă politicile. Dacă am eliminat conținutul pentru încălcarea drepturilor altei persoane și utilizatorul consideră că acţiunea este nejustificată, utilizatorul poate să ne transmită o solicitare motivată de a reanaliza operaţiunea efectuată, prin intermediul adresei de e-mail support@unicarde.com. Dacă utilizatorul încalcă în mod repetat drepturile altor persoane, vom dezactiva contul. Utilizatorul nu va folosi drepturile de autor, mărci comerciale sau alte denumiri de mărci care pot introduce neclarităţi, cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres în scris.

Dispute

Orice cereri, proceduri legale sau dispute pe care utilizatorul le are cu Thunder Industry, vor fi judecate doar în fața instanțelor din România și vor fi supuse legilor din România.

Metode de plata

Online cu card de credit/debit prin NETOPIA Payments (Visa/ Mastercard).

Dacă ați ales să plătiți online folosind un card de debit sau de credit, veți fi îndrumat să completați informațiile despre cardul dumneavoastră prin pagina securizată a procesorului nostru de plăți.

 • Cardurile de credit/ debit emise de Visa și MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) sunt procesate prin sistemul „3D Secure”. Sistemul „3D Secure” este dezvoltat de organizații/ entități care se asigură că plățile online au același nivel de securitate ca tranzacțiile efectuate la bancomat sau în magazinul unui comerciant fizic.
 • „3D Secure” se asigură că nicio informație despre cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la un moment dat, pe serverul comerciantului și nici pe serverele care aparțin procesatorului de plăți. Informațiile cardului sunt transferate direct în sistemele Visa sau MasterCard.

Important! Nu se aplică taxe pentru plățile cu cardul de debit/ credit!

Politica de Livrare și Retur

Comanda și Livrarea

Comanda dumneavoastră va fi luată în considerare din momentul în care primiți emailul de confirmare a comenzii. Aceasta va fi livrată în termenul stabilit în cadrul comenzii. În cazul in care termenul de livrare nu poate fi îndeplinit, vă va fi trimisă o notificare scrisă prin care vi se va aduce la cunoștință faptul ca produsul nu se va putea livra în perioada stabilită.
Livrarea se va face prin intermediul serviciilor de curierat.

Comenzile din interiorul României au transport gratuit, iar pentru cele din afara României, costurile de transport vor fi suportate de către cumpărător.

Returul

În cazul în care sunteți nemulțumit de serviciile Unicarde în decurs de 12 luni de la achiziționarea cardului, puteți trimite un email la adresa support@unicarde.com în care să specificați motivul cererii de retur, iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile returului. Returul va consta în restituirea sumei, iar acesta va fi posibil doar în cazul în care produsele vor fi returnate în ambalajele inițiale fără a prezenta defecte.